Vem är Edvin Törnblom – ett porträtt

Gillar du lotto så kanske du även gillar korsord och frågesport. Här kommer lite allmänkunskap som du kan ha nytta av. Mediepersonligheten Edvin Törnblom är en lysande stjärna som snabbt jobbat sig uppåt och blivit en välkänd komiker och underhållare. Förutom en ständig närvaro på sociala medier så driver han en omtyckt podcast och leder stjärnspäckade galor. Det här är en kille som syns överallt och ständigt förnyar sig.

Karriär

Edvin har en mycket aktiv karriär och jobbar ständigt med nya projekt. Just nu hörs han sköna stämma i podden Ursäkta som han spelar in tillsammans med komikern Johanna Nordström. Han har dessutom nyligen släppt en bok, Bögen är lös, som kom ut den 2022.

Med över 158 000 följare på Instagram så är Edvin en viktig profil på sociala medier. Han är även en viktig profil för HBTQ. Han har bland annat lett QX-galan med Sissela Kyle och själv blivit nominerad still Årets Hbtq. Han har även synts på teve i Sveriges värsta bilförare.

Edvin började sin karriär som praktikant på Filip Hammar och Fredrik Wikingssons produktionsbolag Nexiko. Därefter arbetade han sig uppåt och fick ett flertal jobb som reporter och redaktör. Därefter har han fortsatt att arbeta hårt för att skapa sin egen självklara plats i den svenska nöjesbranschen. 

Edvin föddes i Nacka men bor numer i centrala Stockholm. Idag är han en omtyckt komiker, konferencier, skådespelare och influenser.

Vanliga frågor

Hur lång är Edvin Törnblom?

Tyvärr finns det inga uppgifter om hur lång Edvin är, bilder avslöjar dock att han är minst 180 cm.

Hur gammal är Edvin Törnblom?

Edvin föddes den 22 februari 1996 och är 26 år gammal.

När sänds Edvin Törnbloms avsnitt av Bäst i test?

Edvin medverkar i Bäst i test under 2023.

Har Edvin Törnblom någon pojkvän?

Edvin har ingen officiellt känd pojkvän, men han är öppen med att han dejtar.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/edvintornblom/

Källor:

– https://allthingslive.se/artist/edvin-tornblom

– https://nyheter24.se/noje/kandisar/1091504-edvin-tornbloms-flirtiga-invit-till-kandismannen-sveriges-sexigaste