Vem är Alice Stenlöf – ett porträtt

Kuriosa och allmänbildning är både kul och nyttigt. Speciellt om man förutom att spela casino kanske även gillar korsord och frågesport.

Alice Stenlöf är göteborgaren som flyttade till Stockholm och blev känd inom sociala medier. Numer arbetar hon som influenser, har drivit en välkänd podd med Bianca Ingrosso och designar kläder för sitt eget modeföretag. Hon har vunnit ett pris för årets podcast på galan Guldtuben och gör en spikrak karriär uppåt.

Karriär

Med över 400 000 följare på Instagram är Alice Stenlöf en välkänd profil inom sociala medier. Hon inledde sin karriär 2015 som bloggare men utökade snabbt med andra plattformar. Idag har hon även ett välkänt konto på Youtube där hon producerar fina videor.

Alice föddes och växte upp i Göteborg. Under sin barndom tillbringade hon två år i Louisiana i USA med sina föräldrar. Idag bor hon i Stockholm och syns frekvent på olika mingelevent och tillställningar. Hon valde att flytta till Stockholm för att satsa på sin karriär. 

2017 startade hon podden Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B tillsammans med vännen Bianca Ingrosso. 2019 grundade Alice klädföretaget A-DSGN med målet att skapa budgetvänliga men moderiktiga klädesplagg för alla. 2020 syntes hon i TV4:s dansprogram Let’s Dance där hon fick en bra placering.

Vanliga frågor

Hur lång är Alice Stenlöf?

Alice är 170 cm lång.

Hur gammal är Alice Stenlöf?

Alice är 26 år gammal och föddes den 17 juni 1996.

Har Alice Stenlöf en tvillingbror?

Alice föddes som tvilling och har en tvillingbror som är 13 minuter äldre än henne. Tvillingbrodern heter Joel. Det finns ytterligare en bror i syskonskaran som består av tre barn. 

Har Alice Stenlöf någon sambo?

Alice hade länge ett förhållande med musikern Jireel, men de två har gjort slut. Dessförinnan var hon tillsammans med hockeyspelaren Philip Wong. Numer finns det inga uppgifter om att Alice har något förhållande.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/alicestenlof/?hl=sv

Källor:

– https://www.elle.se/noje/10-saker-du-inte-visste-om-alice-stenlof/4765332

– https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/RR01ox/alice-stenlof-akte-ut-ur-lets-dance