Vem Är Sara Zacharias – Ett Porträtt

Mer frågesportskunskap bjuder vi på här. Sara Zacharias är en svensk sångerska med underbar stämma. Hon har tolkat många av sin fars välkända låtar och haft hits på Svensktoppen. Fadern, den skönsjungande Ted Gärdestad, har inspirerat en stor del av hennes musik. Nu är hon dessutom aktuell med egna låtar och framträder ofta i teve med sin musik.

Karriär

Sara var välkänd redan som bebis då hon föddes som dotter till artisten Ted Gärdestad. Mamma är skådespelerskan Ann Zacharias.

Som dotter till Ted Gärdestad var det kanske inte så konstigt att även Sara skulle ge sig in i musikens värld. Hon är mycket musikalisk och har släppt en hel del musik genom åren. Den senaste av hennes låtar är ”Runaway” som bland annat finns att höra på Spotify. 

Musikkarriären drog igång 2013 då hon släppte albumet ”Mot solen” med outgivna låtar som hennes pappa hade skrivit. Hon har därefter samarbetat med flera välkända artister såsom Thomas Andersson Wij och Petter. Dessutom är hon kopplad till skivbolaget Sonet Records. 

2014 släpptes samlingsalbumet ”För kärlekens skull – Svenska artister hyllar Ted Gärdestad” där Sara tolkade låten ”Himlen är oskyldigt blå”. Låten låg på Svensktoppen i hela 39 veckor. Hon har varit aktiv som sångerska i många år och vi kommer garanterat att få höra mer från henne.

Privat bor Sara Zacharias i Stockholm med sin familj och arbetar som socionom. 

Vanliga frågor

Hur lång är Sara Zacharias?

Sara är 173 cm lång.

Hur gammal är Sara Zacharias?

Sara föddes den 15 maj 1982. Hon är idag 40 år gammal.

Har Sara Zacharias några barn?

Ja, Sara har två barn som idag är 6 och 12 år gamla. 

Har Sara Zacharias någon sambo?

Sara bor idag tillsammans med sin make David Lindgren Zacharias i Haninge, Stockholm. David arbetar som musiker och producent. 

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/sarazachariasofficial/

Källor:

– https://www.elle.se/noje/har-ar-ted-gardestads-dotter-sara-zacharias-idag-gar-i-fars-fotspar/8557657

– https://www.expressen.se/noje/dotterns-hyllning-till-ted-gardestad-i-tv/