VEM ÄR MIRKA NORRSTRÖM – ETT PORTRÄTT

Mirka Norrström är kvinnan som blev känd som hela Sveriges supermamma när hon medverkade i Familjen Annorlunda på TV4. Tillsammans med sin exmake skaffade hon 13 barn och de blev snabbt rikskända genom att visa upp sitt vardagsliv i teve. Idag är Mirka känd som ”trettonbarnsmamman” både på och utanför sociala medier och lever ensam med sina barn. 

KARRIÄR

Mirka Norrström är flerbarnsmamman som blev känd genom sin medverkan i TV4:s succéprogram Familjen Annorlunda. Hennes familj medverkade i flera säsonger och tittare kunde följa den ständigt växande familjens vardagsliv.

Familjen medverkade i den omtyckta serien under sex säsonger. De medverkade i säsong två, tre, fyra, sex, sju och tio. Under den tiden växte familjen från nio till 13 barn.

Idag är Mirka ensamstående mamma till 13 barn och bor utanför Uppsala. Hon är skild från barnens pappa Peter Norrström och de har nu delad vårdnad om barnen. 

Mirka drev i många år en omtyckt blogg med många följare. Idag fokuserar hon dock sin närvaro på Instagram och har många följare på det sociala mediet. Över 60 000 följare kan varje dag följa Mirkas vardagsliv genom text och bilder. Hon har även börjat studera till undersköterska för att kunna arbeta inom vården.

VANLIGA FRÅGOR

Hur lång är Mirka Norrström?

Mirka är 169 cm lång.

Hur gammal är Mirka Norrström?

Mirka är 50 år gammal och föddes den 12 juli 1972.

Finns Mirka Norrström på OnlyFans?

Ja, Mirka har gått ut med att hon har skapat ett konto på betalplattformen OnlyFans.

HAR MIRKA NORRSTRÖM NÅGON SAMBO?

Mirka har för närvarande ingen sambo. Hon har inte heller någon officiell pojkvän utan dejtar när tiden finns. Hon var tidigare tillsammans och gift med Peter Norrström i 23 år.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/mirkanorrstrom/?hl=sv

Källor:

– https://blogg.loppi.se/trettonbarnsmamman/2012/03/08/fragestund-svaren/

– https://www.femina.se/i-rampljuset/sa-lever-mirka-norrstrom-fran-familjen-annorlunda-i-dag/9025182