Vem är Rasmus Ingerslev – ett porträtt

Rasmus Ingerslev är en dansk träningsentreprenör som driver flera framgångsrika företag inom hälsobranschen. Han har dragit igång flera stora gymkedjor och satsar även på digitala lösningar för träning och hälsa.

Idag är han bosatt i Spanien tillsammans med sin kända fru, Doktor Mouna, som allt som oftast syns i svensk teve. Tillsammans är de ett inspirerande par och stora profiler när det gäller träning och hälsa.

Karriär
Rasmus Ingerslev är en välkänd hälso- och fitnessprofil som är gift med tv-profilen Doktor Mouna som ofta syns i svensk teve där hon delar med sig av sin stora kunskap. Rasmus föddes i Danmark och det är framförallt i detta land han är verksam och har sin stora kundkrets.

För några år sedan var Rasmus med och skapade Danmarks första gymkedja i budgetklass. Han har dessutom skapat det internationellt kända hälsoföretaget Wexer som skapar digitala hälso- och träningstjänster. Ytterligare ett lyckat projekt är att importera träningskonceptet Barry’s Bootcamp, finare boutiquegym, från LA till Stockholm och Köpenhamn. 

Rasmus har alltså en hel del ess i rockärmen och han är en kreativ affärsman. För den svenska befolkningen är han dock kanske framförallt känd för att vara just Doktor Mounas make.

Idag bor Rasmus i Marbella tillsammans med sin familj och driver sina framgångsrika företag från den spanska solkusten. 

Vanliga frågor
Hur lång är Rasmus Ingerslev?
Det är oklart hur lång Rasmus är, men bilder visar att han är runt 180 cm.

Hur gammal är Rasmus Ingerslev?
Rasmus är 48 år gammal.

Vilka gymkedjor har Rasmus Ingerslev startat?
Rasmus har startat gymkedjorna Fresh Fitness och Fitness DK i Danmark. 

Har Rasmus Ingerslev någon sambo?
Rasmus är gift med den kände profilen Doktor Mouna, det vill säga Mouna Esmaeilzadeh. De har varit tillsammans i över tio år och paret har två döttrar.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/ringerslev/?hl=sv

Källor:
– https://www.kingmagazine.se/king-moter-mannen-bakom-barry-bootcamp/
– https://www.healthclubmanagement.co.uk/health-club-management-features/Rasmus-Ingerslev-and-television-neuroscientist-Dr-Mouna-Esmaeilzadeh/33826&buttonref=TP