Vem är Filip Lamprecht – ett porträtt

Filip Lamprecht är en känd influenser, fotomodell och vinnare i Let’s Dance. Med sina kända släktingar stod det snabbt klart att även han skulle bli ett välkänt ansikte i Sverige. Idag driver han flera företag och är bland annat aktiv på sin Instagram.

Karriär

Lamprecht föddes som son till Kristin Kaspersen och barnbarn till Lill-Babs. Därmed blev han snabbt introducerad till livet i Stockholms kändisvärld. Idag bor han i Stockholm och arbetar med diverse företag. Med flera tiotusentals följare på Instagram kan han absolut kalla sig själv för influenser. 

Lamprecht är framförallt känd för sitt deltagande i Let’s Dance. År 2021 dansade han både vals och salsa med dansösen Linn Hegedal. Tillsammans vann de den berömda glasskon när de tog hem vinsten i finalen. Lamprecht beskrev vinsten som ”den bästa upplevelsen”.

Han hade även en berömd romans med Peg Parnevik, dotter till golfspelaren Jesper Parnevik. De hade en romans under fem års tid men gjorde slut när Lamprecht dansade i Let’s Dance. Peg är bland annat känd från tv-showen ”Parneviks” som gick på TV3.

Lamprecht hade även en omskriven påstådd relation med realityprofilen Johnny Edlind. Det publicerades bland annat bilder som väckte nyfikna frågor. Han påstår dock att han inte är bisexuell och att han är singel.

Vanliga frågor

Hur lång är Filip Lamprecht?

Lamprecht är imponerande lång med sina 184 cm.

Hur gammal är Filip Lamprecht?

Lamprecht föddes den 27 mars 1997 och är således 25 år gammal.

Vem är Filip Lamprechts mamma?

Filip Lamprechts mamma är den välkända programledaren Kristin Kaspersen som är barn till sångerskan Lill-Babs. Lamprecht har ett dubbelt efternamn och heter Filip Kaspersen Lamprecht.

Har Filip Lamprecht någon flickvän?

Filip Lamprecht har tidigare varit tillsammans med kändisdottern och sångerskan Peg Parnevik. Idag är han enligt egna uppgifter singel.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/filiplamprecht/ 

Källor:

– https://www.tv4.se/artikel/5SRAC70QMiOt3XHe5zH0Cw/filip-lamprecht-vinner-lets-dance-2021

– https://www.expressen.se/noje/peg-berattar-sanningen-blev-lamnad-av-filip-/